جستجو

گزارش
سوال

لطفا علت گزارش خود را توضیح دهید.

گزارش لغو

سلام
روزتون خوش
آقا من یه سری متن دارم توی ریسایکلرویو که از روی فایل های نوت پدی از روز سرور میگیرم

حالا می خوام سرچ بزارم براشون اصلا میشه؟

یا اینکه بهتره همشون بریزم توی ارایه و اونجا سرچ بکنم؟

 

حل شده 0
اندروید - android 3 پاسخ 328 بازدید 0

درباره نویسنده

پاسخ ها ( ۳ )

  1. ehsan.k
    0
    ۳, آذر , ۱۳۹۸ در ۳:۱۶ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    برای سرچ بهتره همه چی سمت دیتابیس اتفاق بیفته
    شما از دستورات کوئری میتونین استفاده کنید و همونجا سمت Sqlite یا MySql جستجو رو بسپرید به خودش و نتایج رو دریافت کرده و داخل cursor بریزید.
    مثال کوئری:
    SELECT row FROM table WHERE column=1

    شاد و پیروز باشید 🙂

  2. محمد حسین جعفری پور
    0
    ۱۲, آذر , ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۶ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام و درود اگر شما کلاس Model دارید و از این کلاس مدل یک instance از نوع List یا Array دارید امکان جستجو وجود خواهد داشت ولی عمل زمان بری شاید باشد (بسته به مدل داده که ساخته اید) اگر داده ها سمت سرور یا داخل دیتابس باشند عمل جستجو راحت تر خواهد بود.

    موفق و پیروز باشید.

    بهترین پاسخ
    0
    ۲۹, آذر , ۱۳۹۸ در ۳:۴۶ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام دوستان
    عرض ادب
    من تازه فارق التحصیل شدم
    تو رشته نرم افزار
    دارم یه وب سایت می نویسیم
    می خوام موتور جستجوی سایتم مثل سایت پیک خودرو (www.peykekhodro.com ) کار کنه
    چطور باید بنویسمش ؟
    کی می تونه بهم کنه ؟

ارسال نظر