Emulator (شبیه ساز) برای اجرا برنامه های اندروید

سلام دوستان در این آموزش می خواهیم به معرفی پانزده شبیه ساز یا Emulator برای اندروید می پردازیم شما می توانید با استفاده از این شبیه ساز ها برنامه یا بازی خود را بروی کامپیوتر اجرا کنید در ادامه با ما همراه باشید.

AMIDuOS

 

اولین شبیه ساز که به صورت پولی عرضه می شود البته این شبیه ساز را می توانید برای 30 روز به صورت رایگان استفاده کنید از ویژگی های خوبی که این شبیه ساز دارد اجرای بسیار سریع و برای بازی کردن هم مناسب است.
از لینک زیر برای دانلود آن می توانید استفاده کنید.

Andy


دومین شبیه ساز که می خواهیم آن را بررسی کنیم Andy است این شبیه ساز در ابتدا کار به خاطر مشکلات نرم افزاری از سوی کاربران طرد شد البته بعد از چند ماه ورژن جدید از این نرم افزار منتشر شد که بسیار عالی بود البته به خاطر حجم بالا (حدودا 400 مگ) کاربران زیاد رقبت نمی کنند آن را دانلود کنند ولی یک مشکل دیگر آن استفاده زیاد از منابع سخت افزاری است و اگر سخت افزار قوی ندارید توصیه می کنم آن را دانلود نکنید ولی از خوبی های آن مناسب برای انجام بازی های گرافیکی می باشد.
برای دانلود می توانید از لینک زیر استفاده کنید.

ARChon


سومین شبیه ساز نام آن ARChon همانند نام آن استفاده از آن نیز مشکل و سخت است این شبیه ساز بروی مرورگر Google Chrome نصب می شود و به صورت یک extensions می توانید آن را از طریق store کروم دانلودش کنید ولی اگر بخواهیم از مشکلات آن نام ببریم شاید آن را نصب کنید این شبیه ساز مشکلاتی همچون اجرا نکردن هر نوع فایل apk هر برنامه به سادگی بروی آن نصب نمی شود باید کلی با آن کلنجار بروید تا یک فایل apk را نصب کنید مشکل در resolution  از مهمترین مشکلات آن می شود نام برد و نصب آن هم بسیار دردسر دارد همانند یک extension معمولی نصب نمی شود.
از لینک زیر می توانید آن را دانلود کنید.

BlueStakcs 3


چهارمین شبیه ساز BlueStakcs 3 نام دارد که در سال 2017 نسخه جدیدی از آن منتشر شد البته این نسخه پولی است حدودا 3 دلار برای دانلود آن باید بپردازید ولی این شبیه ساز اولین شبیه سازی بود که عرضه شد و با استقبال بی سابقه مردم رو به رو شد این شبیه ساز هم برای ویندوز و هم برای مک منتشر شده است البته شما می توانید BlueStakcs را به صورت رایگان دانلود کنید البته از مزایای BlueStakcs 3 می توان به اجرای همزمان چنیدن شبیه ساز نام برد این قابلیت در نسخه های معمولی وجود ندارد.
برای دانلود آن می توانید از لینک زیر استفاده کنید.

Droid4x


پنجمین شبیه ساز Droid4x است این شبیه ساز بسیار کلاسیک است و هر شخصی به راحتی می تواند با آن کار کند البته توسعه دهندگان آن اعلام کردند که دیگر این شبیه ساز را پشتیبانی نخواهند کرد البته این شبیه ساز با در دو پلتفرم مک و ویندوز قابل استفاده است نصب این شبیه ساز زیاد سخت نیست و برای تست برنامه زیاد مناسب نمی باشد و بازی هایی با گرافیک بالا در این شبیه ساز نصب نمی شوند.
برای دانلود می توانید از لینک زیر استفاده کنید.

Genymotion


ششمین شبیه ساز Genymotion یکی از بهترین شبیه ساز ها در طول تاریخ بشر می توان آن را نام برد ! این شبیه ساز در سال 2016 به عنوان بهترین شبیه ساز از دیدگاه توسعه دهندگان انتخاب شد از ویژگی های آن می توان به

  • استفاده بسیار کم از منابع
  • بدون باگ بودن نرم افزار
  • نصب راحت
  • ارتباط مستقیم با اندروید استودیو
  • موجود بودن در انوع سایز ها
  • وجود api های مختلف بیش از 30 نوع , حالت مختلف و api مختلف را پشتیبانی می کند.

بیشتر توسعه دهندگان از این شبیه ساز استفاده می کنند. نظر شخصی خودم را بخواهید از تمامی شبیه ساز هایی که دیدم بهتر کار می کند.
برای دانلود آن می توانید از لینک زیر استفاده کنید.

KoPlayer


هفتمین شبیه ساز KoPlayer این شبیه ساز به تازگی منتشر شده است یکی از بی رقیب ترین شبیه ساز ها در سطح گیمینگ می توان آن را نام برد از ویژگی های آن کار کردن کلید های کیبورد برای انجام بازی قابلیت رکورد فیلم از بازی در حالت Full-HD و قابلیت آپلود به هر جایی که دوست داشته باشید را دارا می باشد. فقط بخش بد آن داشتن کمی باگ است ولی از هر نظر شبیه ساز جالبی است و به گیمران توصیه می کنم آن را دانلود کنند.
برای دانلود آن می توانید از لینک زیر استفاده کنید.

MEmu


هشتمین شبیه ساز MEmu یکی دیگر از شبیه سازی هایی که تازگی منتشر شده است این طور که گزارش شده است این شبیه ساز هیچ باگی ندارد و از ویژگی های آن پشتیبانی از Chipset های Amd و Intel است این شبیه ساز به صورت رایگان عرضه می شود و بیشتر بازی ها نیز بروی آن اجرا می شوند شما می توانید سه نسخه متفاوت از اندروید را بروی این شبیه ساز اجرا کنید (Jelly Bean, Kit Kat, and Lollipop).
از لینک زیر برای دانلود آن می توانید اقدام کنید.

Nox


نهمین شبیه ساز که بسیار شبیه به BlueSatkcs می باشد Nox است این شبیه ساز برای گیمر ها ساخته شده است و کیفیت فوق العاده بالایی دارد در این شبیه ساز شما می توانید دکمه ها بازی را سفارشی سازی کنید و همینطور شما می توانید از دسته بازی نیز در این شبیه ساز استفاده کنید این قابلیت فقط در این شبیه ساز وجود دارد از دیگر قابلیت های این نرم افزار نداشتن lag در بازی است البته این شبیه ساز نیاز به سیستم قوی دارد این شبیه ساز کاملا رایگان است.
از لینک زیر می توانید برای دانلود آن اقدام کنید.

Remix Os Player


دهمین شبیه ساز Remix Os player است یکی از جدیدترین شبیه ساز ها که به تازگی برای Pc عرضه شده است. این شبیه ساز اندروید marshmallow را  بروی خود دارد نصب این شبیه ساز بسیار ساده است این شبیه ساز هم برای گیمر ها ساخته شده است ویکی از بدی های این شبیه ساز پشتیبانی نشدن این نرم افزار از سی پی یو های AMD است البته کمی باگ دارد ولی زیاد به چش نمی آید و قابلیت سفارشی سازی آن بسیار بالا است.

 
از لینک زیر می توانید آن را دانلود کنید.

Windory


یازدهمین شبیه ساز Windory است یکی از قدیمی ترین شبیه ساز ها. استفاده از آن را به کسی پیشنهاد نمی کنم آخرین نسخه های این نرم افزار هم به سختی اجرا می شوند ولی برای کامپوتر هایی با سخت افزار ضعیف بسیار مناسب است نرم افزار های کاربردی به راحتی بروی آن نصب می شوند البته برای انجام بازی مناسب نیست .
از لینک زیر می توانید آن را دانلود کنید.

Xamarin


دوازدهمین شبیه Xamarin است افردای که با Xamarin برنامه نویسی می کنند حتما این شبیه ساز را می شناسند از ویژگی های آن وجود Api های مختلف در سایز های مختلف می توان اشاره کرد البته بسیار سنگین است و بروی سخت افزاری ها معمولی غیر قابل اجرا است البته اجرا می شود ولی زمان زیادی می برد  تا بالا بیاید البته برای توسعه دهندگانی که با IDE Xamarin کار می کنند بسیار مناسب است.
از لینک زیر می توانید آن را دانلود کنید.

YouWave


سیزدهمین شبیه ساز YouWave است که یکی از قدیمترین شبیه ساز ها به شمار می رود آخرین آپیدت آن در سال 2016 عرضه شد ورژن اندرویدی که این شبیه ساز استفاده می کند Ice Cream Sandwich است اما در صورتی که می خواهید به نسخه Lollipop ارتقا پیدا کنید باید حدودا 30 دلار هزینه کنید نصب آن بسیار راحت است و سیستم عامل مک را نیز پشتیبانی می کند.
از لینک زیر می توانید آن را دانلود کنید.

شبیه ساز خودتان را بسازید !


چهاردهمین شبیه ساز , شبیه ساز سفارشی خودتان است شما می توانید با نصب VirtualBox و دانلود یکی از image های مربوط به اندروید یک شبیه ساز سفارشی بروی pc خودتان نصب کنید.
لینک دانلود Virtual Box

لینک دانلود Image های مربوط به شبیه ساز های اندروید

البته این روش برای افراد معمولی توصیه نمی شود زیرا بیشتر Image ها حاوی باگ هستند و شما باید یک coder (برنامه نویس حرفه ای) باشیذ تا بتوانید آنها را برای pc خود سفارشی سازی کنید.

Android Studio’s Emulator


آخرین شبیه ساز Android Studio’s Emulator است که توسط IDE اندروید استودیو برای توسعه دهندگان اندروید فراهم شده است در آن شما می توانید شبیه ساز خودتان را به صورت سفارشی ایجاد کنید قبلا ما آموزش آن را قرار داده ایم می توانید لینک زیر را مطالعه کنید.
لینک
این شبیه ساز برای توسعه دهندگان بسیار کاربردی است و به راحتی می توانند برنامه ها و بازی هایی را که ساخته اند بروی آن اجرا کنند.
شما هم شبیه سازی می شناسید ؟ به ما معرفی کنید.
 
موفق و موید باشید.
 

مطالعه بیشتر