کتابخانه Volley چیست؟

امتیاز 5.00 ( 1 رای )

سلام به دوستای همیشگیمون در این مقاله به بررسی کتابخانه Volley می پردازیم شاید خیلی وقت باشد که از کتابخانه Volley (والی) استفاده کرده باشید ولی علت استفاده از آن را ندادید در ادامه به بررسی کتابخانه Volley چیست؟ و همینطور مزایا و یا معایبی که ممکن است در اثر استفاده از کتابخانه Volley رخ دهد بحث می کنیم.
 

تاریخچه کتابخانه والی (volley)

ابتدا بگیم که این کتابخانه از کجا اومد و چه سرنوشتی داشته ابتدا این کتابخانه توسط mcxiaoke (هرچند که نمی شناسید سرچ کنید میبینیدش توی گوگل) منتشر شد در ابتدای کار خیلی ها ازش استفاده کردند بعدش گوگل وارد ماجرا می شود و در سال 2013 آن را به نام خودش در Google I/O معرفی می کند در واقع کتابخانه ای که mcxiaoke منشتر کرد الان به صورت Deprecated برچسپ خورده در صورتی که نمیدونید Deprecated  چیست ؟ لینک را دنبال کنید و هم اکنون از کتابخانه ای که گوگل منشتر کرده است استفاده می شود.

کتابخانه Volley چیست؟ – کتابخانه والی چیست؟

در یک کلام برای انجام Request های Http سمت سرور به سادگی می توانید از Volley استفاده کنید در واقع به جای اینکه یک تن کد بنویسید به سادگی می توانید از کتابخانه Volley (والی) استفاده کنید. والی (Volley) به صورت asynchronously عمل می کند یعنی هر زمان که داده یا اطلاعات برگشت از آن استفاده می کند هرچند که می توان برای آن TimeOut تعریف کرد.

برخی از ویژگی های کتابخانه Volley

هرچند Volley کلی ویژگی خوب دارد در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.

  • امکان ایجاد Queue از Request ها و اولیت بندی آنها
  • کش (cache) و مدیریت حافظه فوق العاده اگر مقدار برگشتی از یک Request در چندین بار شبیه به هم باشد از دفعات بعد از cache استفاده می کند.
  • امکان Custom کردن کتابخانه وجود دارد بدون تغییر سورس اصلی
  • در نهایت امکان cancel درخواست (Request) وجود دارد.

 
شاید در برخی از پروژه ها دیده باشید یک فایل به نام AppController یا شبیه به این نام وجود داشته باشد که کار Networking اپلیکیشن را انجام میدهد دیده باشید در واقع هر Request که در یک صفحه بخواهد زده شود وارد آن فایل شده و در یک Queue قرار می گیرید سپس عمل Request زدن شروع می شود یعنی اگر یک اکتیویتی 10 request داشته باشد این کلاس تمامی آنها را جمع کرده سپس به صورت زمان بندی شده آن ها را انجام میدهد.
 
لینک های مفید برای کتابخانه Volley (والی)

آموزش Volley در برنامه نویسی اندروید

این مقاله هم به پایان رسید.
موفق و پیروز باشید.
 

مطالعه بیشتر