DB Browser

گزارش
سوال

لطفا علت گزارش خود را توضیح دهید.

گزارش لغو

سلام به همگی
بنده میخوام اطلاعاتی رو وارد دیتابیسم که توسط DB Browser ایجادش کردم بریزم.
برای ایجاد سطرهای جدولم، چطور میتونم مثلا هزار سطر رو یه دفعه براش ایجاد کنم و نیازی به زدن کلید new record نباشه…؟

حل شده 0
اندروید - android 9 پاسخ 510 بازدید 0

درباره نویسنده

عاشق برنامه نویسی و جویای موفقیت هستم. یک روز هم انرژیم رو از دست نمیدم و عاشق کم خوابیم و وقتم رو به بطالت نمیگذرونم... روی تک تک ساعات زندگیم برنامه دارم و دنبال رشد فکری، شخصیتی، علمی و... هستم. از کار کردن در زمینه کدنویسی و همچنین نتورک لذت میبرم... خواهان ارتباط با افراد مثبت اندیش و پرانرژیم...

پاسخ ها ( ۹ )

  1. محمد حسین جعفری پور
    1
    ۲۲, خرداد , ۱۳۹۷ در ۳:۲۹ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام و درود اگر دقت کرده باشید DB Browser به منظور دیدن و ویرایش دیتابیس هست و همینطور Insert دیتا به صورت تک تک انجام میشود مگر اینکه شما دستور sql بنویسید و اجرا کنید مثلا در تب Execute Sql یک کامند بنویسید و دیتا رو اضافه کنید.

    نمونه دستور Insert در Sqlite

    موفق و موید باشید.

    بهترین پاسخ
  2. ehsan.k
    0
    ۲۲, خرداد , ۱۳۹۷ در ۴:۱۰ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    با این وجود برای اینکه بخوایم اطلاعاتی بالغ بر چندین هزار سطر رو که از یه بانک اطلاعاتی بدست اوردیم رو داخل دیتابیس بریزیم باید از چه طریقی وارد سطرهاش بکنیم؟
    یعنی یا باید داخل دستور sql هزارتا سطر برای هر ستون جدول تعریف کنیم یا اینکه هزاربار کلید new record رو بزنیم تا بتونیم سطرهای جدولمون رو درست کنیم…
    درسته؟؟؟

    • محمد حسین جعفری پور
      1
      ۲۲, خرداد , ۱۳۹۷ در ۶:۳۱ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      بله sqlite محدود است زبان های Sql دیگری هستند که شما می توانید به راحتی در آنها داده temp بسازید.

  3. ehsan.k
    0
    ۲۳, خرداد , ۱۳۹۷ در ۶:۵۵ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    واوووو…
    ممنون از راهنماییتون

  4. ehsan.k
    0
    ۲۴, خرداد , ۱۳۹۷ در ۱۲:۳۴ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام جناب جعفری پور
    آیا دیتابیسی که توسط DB Browser ساخته میشه رو میشه فقط با کپی فایل زیپ اون به پروژه الحاق کرد؟
    چون بنده جایی خونده بودم که بهتره به روش دیگه دیتابیس رو به پروژه الحاق کرد(که متاسفانه یادم نیست…)
    و اینکه بنده یه بار که دیتابیسی رو میسازم و بعد ازینکه میبندمش و دوباره توسط Db Browser بازش میکنم و یه سری تغییرات میدم(جدول اضفه میکنم و…) تغییرات جدید رو برنامه متوجه نمیشه و براساس اطلاعاتی قبلی داده ها رو میده…
    علتش چی میتونه باشه؟

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۲۴, خرداد , ۱۳۹۷ در ۸:۳۷ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      سلام و درود استفاده از دیتابیس External شاید کمی اشتباه باشد چون Structure شاید همان باشد ولی ممکن است اندروید یکسری داده به آن دیتابیس اضافه کند و همین باعث شود که دیتابیس شما شناخته نشود.

      موفق و پیروز باشید.

  5. ehsan.k
    0
    ۲۵, خرداد , ۱۳۹۷ در ۶:۴۷ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    خب بنده برای ریختن اطلاعات زیادی که دارم چطور باید اقدام کنم اگه استفاده از دیتابیس خارجی اشتباهه…؟
    چون داده رو در یه بانک اطلاعاتی دارم و نمیشه از طریق کد به دیتابیس داد…
    چون بیش از ۲۰هزار سطر داده دارم

    لطفا راهنمایی بفرمایید
    سپاس

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۲۵, خرداد , ۱۳۹۷ در ۱۰:۳۱ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      شما دارید خودتون از یک دیتابیس دیگه در حال منتقل کردن هستید چون فرمودید بیش از ۲۰ هزار سطر داره چون راهی نداره شما یا باید اطلاعات رو دستی Insert کنید یا اینکه با Db Browesr آنها را منتقل کنید که علت اینکه دیتابیس شما خراب میشه رو نمی فهمم و اینکه دیتابیس Sqlite با بیش از ۱۰ هزار رکور فوق العاده کند خواهد بود !

  6. ehsan
    0
    ۱۱, خرداد , ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۳ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام دوست عزیز وقتت بخیر . میخام فایل پی دی اف رو به دیتا بیس اضافه کنم برای اپلیکیشن اندروید .
    چه دیتا بیسی استفاده کنم برای اندروید بهتر ؟
    چطور پی دی اف رو اضافه کنم به دیتا بیس ممنون میشم اگه راهنماییم کنی ؟