کال کردن متد داخل فرگمنت از اکتیویتی

گزارش
سوال

لطفا علت گزارش خود را توضیح دهید.

گزارش لغو

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان

من یه فرگمنت دارم برای نمایش دسته بندی های سایتم … تو این فرگمنت میخواستم دکمه بک رو هندل کنم که بعد از زدن دکمه بک تو این فرگمنت یسری کار هایی (داخل کلاس فرگمنت) انجام بدم …

<code>

</code>

حالا سوالم اینه چجوری یه متدی توی فرگمنتم تعریف کنم و از اینجا (که توی مین اکتیویتی هست) اجراش کنم ؟

حل شده 0
اندروید - android 38 پاسخ 2836 بازدید 0

درباره نویسنده

پاسخ ها ( ۳۸ )

  1. محمد حسین جعفری پور
    0
    ۲۴, شهریور , ۱۳۹۶ در ۴:۱۸ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام برای اینکه یک متود را در fragment اجرا کنید
    ExampleFragment fragment = (ExampleFragment) getSupportFragmentManager().findFragmentById(R.id.example_fragment);
    fragment.specific_function_name();
    در بالا specific_function_name همان void شما است که ایجاد کردید.
    و در رابطه با دکمه بازگشت در فرگمنت همانند زیر عمل کنید.

    موفق باشید.

    بهترین پاسخ
      0
      ۲۵, خرداد , ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۳ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      سلام ؛
      برا این قسمت : R.id.example_fragment …
      آیدی فرگمنت رو چطور پیدا کنم ، از قبل آیدی براش ست نکردم که !؟!؟
      من هر کاری میکنم نمیتونم یه متود از فرگمنتم رو از داخل مین اکتیویتیم اجرا کنم (از تب لی‌اوت و پیجر و چنتا فرگمنت استفاده کردم تو برنامم) . خیلی راه ها رو تست کردم نشد مانند روش interface و..
      روش شما هم که id ( یا جایی دیگه گفتن tag ) رو که نمیدوم چیه ؟!
      😪😪😪😩😩😩

  2. مهدی
    0
    ۲۹, اسفند , ۱۳۹۶ در ۳:۱۳ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام خسته نباشید من یه مشکل داشتم. وقتی داخل متد onpause یاonstop یه فرگمنت getActivity().finish(); این رو تعریف میکنم به سومین case که وارد میشه برنامه بر میگرده به صفحه اول

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۲۹, اسفند , ۱۳۹۶ در ۶:۵۱ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      سلام و درود بخشی از کد را قرار دهید تا بررسی شود.

      • مهدی
        0
        ۲۹, اسفند , ۱۳۹۶ در ۱۰:۴۷ ب.ظ

        لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

        گزارش لغو

        اخه اینجوری فک نکنم بدونید از چیه چون دقیقا چن تا فرگمن دیگه دارم داره با همین کد کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره

  3. مهدی
    0
    ۱, فروردین , ۱۳۹۷ در ۲:۱۴ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام فک کنم فهمیدم از این ارور هست تو لاگ کت: E/dex2oat: Failed to create oat file: /data/dalvik-cache/arm/data@app@com.example.mahdi.boz-1@split_lib_slice_9_apk.apk@classes.dex: Permission deniedولی نمیدونم باید چیکتر کنم برای درست شدنش شما راهی میدونین ؟

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۴, فروردین , ۱۳۹۷ در ۳:۴۳ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      شما باید از runtime permission استفاده کنید در سایت سرچ کنید آموزش وجود دارد.

      • مهدی
        0
        ۴, فروردین , ۱۳۹۷ در ۶:۴۰ ب.ظ

        لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

        گزارش لغو

        به چی اجازه دسترسی باید داد من فقط داخل برنامم صدا هست درست نمیدونم باید اجازه چه چیزی رو به برنامه بدم میتونید راهنمایی کنید ؟

        • محمد حسین جعفری پور
          0
          ۴, فروردین , ۱۳۹۷ در ۷:۵۷ ب.ظ

          لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

          گزارش لغو

          دسترسی صدا را باید اضافه کنید. آموزش در سایت موجود هست لینک زیر را بررسی کنید.
          http://programchi.ir/?s=runtimepermission

          موفق باشید.

          • مهدی
            0
            ۴, فروردین , ۱۳۹۷ در ۹:۳۰ ب.ظ

            لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

            گزارش لغو

            سلام ممنون از پاسخگوییتون.من این برنامه رو توی بعضی از گوشیا امتحان کردم روی چند تا از گوشی ها درست اجرا میشه ولی تو honor 8 که امتحان میکنم به یه صفحه ای که رسید میپره بیرون بازم ولی ایندفعه ارورش اینه تو لاگ کت: .توی نت هم سرچ کردم چیزی نفمیدم ازش.

          • مهدی
            0
            ۴, فروردین , ۱۳۹۷ در ۹:۳۱ ب.ظ

            لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

            گزارش لغو

            ببخشید ارور ارسال نشد اینهست اروره توی لاگ:E/HsmCoreServiceImpl: onTransact in code is: 102

          • محمد حسین جعفری پور
            0
            ۴, فروردین , ۱۳۹۷ در ۹:۴۱ ب.ظ

            لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

            گزارش لغو

            سلام گفتم شما باید دسترسی هنگام اجرا را اضافه کنید به تشریح توضیح داده شده چرا باید استفاده شود خطایی که از logcat قرار دادید گویای مشکل شما نیست.

  4. مهدی
    0
    ۵, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱۲:۰۵ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    اخه من درست نمیدونم premission رو چی باید وارد کنم اگه بتونید کدش رو بنویسید ممنون میشم چون دررابطه با audio چن تا premission وجود داره اگه بتونید به من بگید این کد رو چی باید بنویسم ممنون میشم

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۵, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱:۰۳ ق.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      شما از چه کدی استفاده کردید یعنی الان در حال پخش چیزی هستید یا در حال record صدا هستید بفرمایید تا کدش رو قرار دهم.

  5. مهدی
    0
    ۵, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱۱:۴۷ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام من از صدا منظورمmediaplayer بود و تا اونجایی که میدونم مدیا پلیر premission نیاز نداشته. ولی مثلا کد اینجوریه:Mediaplayer mp=Mediaplayer.create(Getcontext(),R.raw.voice); صداها از قبل گفته شدن و توی پوشهraw هستن.

  6. مهدی
    0
    ۵, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱:۲۲ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    اخه چن تا گوشی رو ساپورت میکنه هیچ مشکلی نداره نمیدونم چجوریه رو یکی اینجوریه اگه من کدهای فرگمنتو اینجا قرار بدم میتونید کمکی بکنید ؟ خیلی وقته درگیراین ارور هستم

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۵, فروردین , ۱۳۹۷ در ۴:۴۳ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      قرار دهید تا بررسی شود.

      • مهدی
        0
        ۵, فروردین , ۱۳۹۷ در ۵:۱۶ ب.ظ

        لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

        گزارش لغو

      • مهدی
        0
        ۶, فروردین , ۱۳۹۷ در ۶:۴۸ ب.ظ

        لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

        گزارش لغو

        سلام مشکلشو پیدا کردم بعد از فرگمنت ۱۱ام دیگه نمیشه از backgroundresourc متفاوت استفاده کنی.به خاطر همین برنامه میپره به صفحه اولبنظرتون این باید چیکار کنم ؟

        • محمد حسین جعفری پور
          0
          ۶, فروردین , ۱۳۹۷ در ۷:۴۳ ب.ظ

          لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

          گزارش لغو

          سلام و درود یه جورایی محدودیت فرگمنت هاست ولی فکر نمی کنم باید مشکلی پیش بیادش ممنون میشم لینک سایتی را که بررسی کردید قرار دهید.

  7. مهدی
    0
    ۶, فروردین , ۱۳۹۷ در ۸:۲۳ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    خیلی عجیبه یه عکس دیگه قرار دادم درست اجرا میده حتی عکس های قبلی رو هم که میزارم به جای این عکس درست میشه اما این عکس نمیشه.از سایت نفهمیدم یه بار دیگه مرحله به مرحله نوشتم فهمیدم از اینه ولی نتونستم کاریش کنم ۴تا case اخر رو حذف کردم ممنون از اینکه به سوالاتم پاسخ دادید.

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۶, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱۰:۳۳ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      سلام و درود
      خواهش می کنم حتما سایز عکس زیاد بود و انداهز عکس بیشتر از ۱۰۲۴ بوده است.

  8. مهدی
    0
    ۶, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱۰:۵۷ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    نه دقیقا هم سایز عکس های دیگه هست. من روی ۵تا گوشی تست کردم ولی روی یه گوشی دیگه میگه متاسفانه متوقف شد.توی لاگ کت من ۲ تا ارور پیدا کردم E/Watchdog: !@Sync 8477 [۰۳-۲۶ ۲۲:۵۴:۳۸.۲۸۲]وE/WakeLock: release without a matched acquire! چیزی از اینا میدونید ؟

  9. مهدی
    0
    ۷, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱۲:۴۶ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    اخه نمیشه که حجم همه ی عکس ها زیر ۲۰ kb باشه یعنی همه ی این برنامه هایی که هست عکس هاشون زیر ۲۰ kb هست ؟

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۷, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱:۵۴ ق.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      یک اینکه امکان پذیر هست عکس های سایت رو بررسی کنید همه زیر ۱۵ کیلوبایت هستند ! عکس ۸۷۰ *۴۷۰ و سایز عکس باید ۵۰۰ در ۵۰۰ باشد در اپ موبایل این چیزهایی که دارم میگم استاندارد هستند نهایت حجم کل عکس های درون یک اکتیویتی نباید بیشتر از ۵۰۰ کیلوبایت باشد.

  10. مهدی
    0
    ۷, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱:۱۶ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    الان من باید حجم تمام عکس هارو زیر ۲۰ Kb بیارم ؟ اخه بعضی از اون ها امکان پذیر نیست.راه حل دیگه ای نیست ؟ داخل اون لینک هم فقط ۸تا از مواقعی که ارور رخ میده توضیح داده شده.

  11. مهدی
    0
    ۷, فروردین , ۱۳۹۷ در ۴:۰۳ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام من حجم عکس هایرو اوردم پایین توی این اکتیویتی با ۱۱ فرگمنت الان درست اجرا میشه.ولی داخل یه فرگمنت دیگه ۳۲تا فرگمنت هست من با اینکه سایز عکس هارو کم کردم(که متاسفانه گرافیک برنامه رو میاره پایین) بازم به یه فرگمنت که میرسه میپره بیرون. الان برای این راه حلی وجود داره ؟

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۷, فروردین , ۱۳۹۷ در ۸:۵۲ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      ۳۲ تا فرگمنت ! خیلی زیاده شما باید یک فکر دیگه براش بکنید خود developer اندروید میگه max فرگمنت ۱۰ تاست و اینکه باید به گونه هر فرگمنت را درست کنید در هنگام switch کردن بینشون قبلی destroy بشه در مورد خطا فکر می کنم Memory Leak داشته باشید ولی بخش log را بررسی کنید.

  12. مهدی
    0
    ۷, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱۱:۱۱ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    به نظرتون از recycler view و cardview میشه طوری استفاده کرد که به صورت افقی بشه نمایش بده ؟ و ایا اگه این روش رو بشه اجرا کرد استاندارد هستش ؟ چون من recycler view رو تست کردم از بالا به پایینه یعنی عمودیه. اگر حرکتش افقی بشه میشه مثل tabbed اکتیویتی.

  13. مهدی
    0
    ۸, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱۲:۳۲ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    و یه چیز دیگه ایا این استاندارده ؟ یعنی مثل tabbed activity که ۳۲تا case داشت مشکل memory leak پیش نمیاد ؟

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۸, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱:۵۵ ق.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      اصلا case مهم نیست مطمئنن شما در جای دیگه ای در متودی چیزی خطای memory leak دارید ممکنه یک یک قطعه کد که به صورت کثیف نوشته شده باشد سبب این خطا شده باشد.

  14. مهدی
    0
    ۸, فروردین , ۱۳۹۷ در ۱۰:۵۱ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    اخه من هر چی کدهارو چک میکنم چیزی نمیفهمم اگه بفرستم میتونید نگاهی بهش بندازید ؟

ارسال نظر