دسترسی

گزارش
سوال

لطفا علت گزارش خود را توضیح دهید.

گزارش لغو

سلام بر شما دوستان گرامی.  می خواستم  در برنامه م  کدی رو بنویسم که وقتی کاربر گوشی ش رو به شارژ وصل کرد برنامه به صورت اتوماتیک برنامه های اضافی رو متوقف کنه تا گوشی زور تر شارژ بشه .ممنون

در حال پیشرفت 0
اندروید - android 16 پاسخ 454 بازدید 1

درباره نویسنده

پاسخ ها ( ۱۶ )

  1. محمد حسین جعفری پور
    0
    ۹, مرداد , ۱۳۹۶ در ۲:۴۵ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام و درود
    برای اینکار باید با Broadcastreciver کار کنید و تنها نوع فیلتر را تغییر دهید آموزشی شبیه به این در سایت وجود دارد.

    موفق باشید.

    0
    ۹, مرداد , ۱۳۹۶ در ۴:۲۱ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام آقای جعفری پور بسیار ممنون از راهنمایی ها یتان .می شه لطف کنید و بیشتر توضیح بدید .این برنامه خیلی مهمه . بسیار ممنون

  2. محمد حسین جعفری پور
    0
    ۹, مرداد , ۱۳۹۶ در ۵:۱۲ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام کاربر گرامی از آموزش زیر استفاده کنید.
    http://programchi.ir/2017/07/31/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c%d8%b5-%d8%a7%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d9%84-%d8%b4%d8%a7%d8%b1%da%98%d8%b1-%d8%a8%d9%87-%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7/

    موفق باشید.

    0
    ۱۰, مرداد , ۱۳۹۶ در ۱۲:۴۶ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام آقای جعفری پور بسیار ممنون از راهنمایی ها یتان. الان من برنامه م می فهمه که کی شارژ وصل شد و کی جدا می شه از گوشی . حال باید برای اینکه برنامه م بصورت اتوماتیک برنامه های اضافی رو متوقف کنه. از آموزش تو سایت استفاده کردم. اما بلد نیستم .که به برنامه م بفهمونم که وقتی شارژ وصل شد اتوماتیک برنامه های اضافی رو متوقف کنه. ممنون

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۱۰, مرداد , ۱۳۹۶ در ۱:۱۲ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      سلام آموزش بستن برنامه های باز رو قرار دادم کافی است کد رو در بخش Broadcast خودتان قرار دهید در صورتی که سوالی داشتید بپرسید.

      موفق باشید.

    0
    ۱۰, مرداد , ۱۳۹۶ در ۹:۲۲ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام آقای جعفری پور. ممنون از راهنمایی ها یتان . کد های اموزش برنامه های باز رو درست وارد کردم بعد اگه مش کلی هم دارد ممنون میشم بهم بگید
    کلاس main activity
    public class MainActivity extends AppCompatActivity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    List packages;
    PackageManager pm;
    pm = getPackageManager();
    //get a list of installed apps.
    packages = pm.getInstalledApplications(0);

    ActivityManager mActivityManager = (ActivityManager)this.getSystemService(Context.ACTIVITY_SERVICE);
    String myPackage = getApplicationContext().getPackageName();
    for (ApplicationInfo packageInfo : packages) {
    if((packageInfo.flags & ApplicationInfo.FLAG_SYSTEM)==1)continue;
    if(packageInfo.packageName.equals(myPackage)) continue;
    mActivityManager.killBackgroundProcesses(packageInfo.packageName);
    }
    ActivityManager actvityManager = (ActivityManager)
    getApplicationContext().getSystemService( getApplicationContext().ACTIVITY_SERVICE );
    List procInfos = actvityManager.getRunningAppProcesses();

    for(int pnum = 0; pnum < procInfos.size(); pnum++)
    {
    if((procInfos.get(pnum)).processName.contains("android")||(procInfos.get(pnum)).processName.contains("system")||
    (procInfos.get(pnum)).processName.contains("huawei")||(procInfos.get(pnum)).processName.contains("adil"))
    {
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "system apps", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }
    else
    {
    actvityManager.killBackgroundProcesses(procInfos.get(pnum).processName);
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "killed "+procInfos.get(pnum).processName, Toast.LENGTH_SHORT).show();

    }
    }

    PowerConnectionReceiver receiver = new PowerConnectionReceiver();

    IntentFilter ifilter = new IntentFilter();
    ifilter.addAction(Intent.ACTION_POWER_CONNECTED);
    ifilter.addAction(Intent.ACTION_POWER_DISCONNECTED);
    registerReceiver(receiver, ifilter);

    }
    }

    کلاس PowerConnectionReceiver

    public class PowerConnectionReceiver extends BroadcastReceiver {

    public PowerConnectionReceiver() {
    }

    @Override
    public void onReceive(Context context, Intent intent) {

    if (intent.getAction().equals(Intent.ACTION_POWER_CONNECTED)) {
    Toast.makeText(context, "The device is charging", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    } else {
    intent.getAction().equals(Intent.ACTION_POWER_DISCONNECTED);
    Toast.makeText(context, "The device is not charging", Toast.LENGTH_SHORT).show();

    }
    }}

    ممنون

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۱۰, مرداد , ۱۳۹۶ در ۹:۲۴ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      سلام شما باید کدی که در main قرار دادید باید در BroadCast قرار دهید.

      موفق باشید مشکلی در کد مشاهده نشد در صورتی که خطای دارید log را قرار دهید.

    -1
    ۱۱, مرداد , ۱۳۹۶ در ۱۱:۰۵ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام بر شما آقای جعفری پور. من کد main رو که در broadcast قرار می دم خطا می ده. چطوری می شه از log استفاده کرد. ممنون

    0
    ۱۱, مرداد , ۱۳۹۶ در ۷:۱۸ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    این کد ها رو خطا می ده
    getPackageManager
    getSystemService
    getApplicationContext
    چی کار کنم . ممنون

  3. محمد حسین جعفری پور
    0
    ۱۱, مرداد , ۱۳۹۶ در ۸:۱۲ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    اگر در کلاس اصلی استفاده می کنید از خود اکتیویتون instance بگیرید ولی اگر در کلاس های مثل Broadcast استفاده می کنید از context یه instance بگیرید موفق باشید.

    0
    ۱۲, مرداد , ۱۳۹۶ در ۱۲:۳۸ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام آقای جعفری پور. می شه در رابطه با instance یه توضیح می دید . ممنون

    0
    ۱۲, مرداد , ۱۳۹۶ در ۵:۰۵ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام آقای جعفری پور. چطوری می تونم یهinstance بگیرم از context ممنون .

  4. محمد حسین جعفری پور
    0
    ۱۲, مرداد , ۱۳۹۶ در ۵:۱۲ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    به جای context باید بنویسید MainActivity.this
    یعنی یا باید خود context نوشته بشود یا نام اکتیویتی که شما دارید در آن کد می نویسید.

    موفق باشید.

    0
    ۱۲, مرداد , ۱۳۹۶ در ۵:۵۷ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    بعدش ای کد ها رو خطا نمی ده

    getPackageManager
    getSystemService
    getApplicationContext
    البته من به جای main activity .this
    باید بنویسم Broadcast .this چون این کد ها رو تو این کلاس می ذارم .ممنون

ارسال نظر