استفاده از فایربیس

گزارش
سوال

لطفا علت گزارش خود را توضیح دهید.

گزارش لغو

با سلام و خسته نباشید

خب من خیلی وقت پیش که مبتدی بودم (که هنوز هم هستم 🙂 ) با سرویس فایربیس اشنا شدم اما سمتش نرفتم الان وقتشه که برم سمتش.

و سوالی هست که ذهنمو مشغول کرده راهی نیست که داخل ایران هم بشه ازش استفاده کرد ؟

نمیشه که به کاربرنمون گفت هر دفعه قبل از ورود به برنامه برید قندشکن روشن کنید و بیاید!

اگر راهی برای استفاده ازش هست ممنونم که کمی راهنمایی کنید !

حل شده 1
اندروید - android 11 پاسخ 213 بازدید 1

درباره نویسنده

دانش اموز رشته کامپیوتر علاقه مند به برنامه نویسی اندروید ..

پاسخ ها ( ۱۱ )

  1. محمد حسین جعفری پور
    0
    ۲۱, اسفند , ۱۳۹۶ در ۷:۳۴ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    سلام و درود این سرویس توسط برخی از سرویس های اینترنتی (Isp) ایرانی بسته شده است و پیام شما به راحتی به دست کاربرانتان نخواهد رسید.
    در لینک زیر بخش نظرات نحوه ارسال گفته شده است که شما به راحتی می توانید با استفاده از یک proxy برخی از Isp ها را دور بزنید و به راحتی پیام توسط کاربران شما دریافت شود.
    https://programchi.ir/2017/05/17/%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-push-notification-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-firebase-%DB%8C%D8%A7-fcm/

    نمونه کدی که باید استفاده کنید همانند زیر است.

    موفق باشید.

    بهترین پاسخ
  2. hjmcoder
    0
    ۲۲, اسفند , ۱۳۹۶ در ۲:۲۰ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    ببخشید توسط کدوم isp ها بسته شده و در کدی که دادید اطلاعات باید همون اطلاعات باشه ؟

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۲۲, اسفند , ۱۳۹۶ در ۶:۰۱ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      سلام ۷۰ درصد isp های ایران این سرویس رو به دلایلی بستن
      Shatel
      tct (مخابرات)
      asiatech
      irancell
      hamraheaval
      ,…

  3. hjmcoder
    0
    ۲۲, اسفند , ۱۳۹۶ در ۴:۳۰ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    کد داده شده کجا باید استفاده شود ؟

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۲۲, اسفند , ۱۳۹۶ در ۶:۰۶ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      باید در متود خود فایربس قرار دهید اگر از آموزش های سایت استفاده می کنید که یک فایل جاوا به نام MyFirebaseInstanceIDService وجود دارد باید آخر آن قرار دهید نمونه کد استفاده شده توسط ما همانند زیر است.

      موفق باشید.

  4. hjmcoder
    1
    ۲۶, اسفند , ۱۳۹۶ در ۱۰:۱۹ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    من که از این کد ها استفاده نمیکنم چی ؟ 🙂
    درضمن شاید بخوایم داخل پروژه دیگه ای استفاده کنیم این دور زدن هارو
    من هنوزهم نفهمیدم
    ۴ روزه دارم این درو اون در میزنم !

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۲۷, اسفند , ۱۳۹۶ در ۱۲:۰۴ ق.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      شما که از این کدها استفاده نمی کنید می توانید کلا بیخیال سرویس فایربیس هم شوید دلیل استفاده را که خدمت شما شرح دادم سرویس های ایرانی Isp های عزیز این سرویس را به خاطر محدود شدن از آن طرف از این طرف نیز محدود کردند شما باید به شکلی با استفاده از تغییر آیپی connection مربوط به این سرویس را تغییر دهید .
      موفق باشید.

  5. hjmcoder
    1
    ۲۷, اسفند , ۱۳۹۶ در ۲:۴۵ ق.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    خب من هم دنبال همون تغییر ای پی هستم از داخل کد!
    منظورمم از استفاده نکردن از این کد ها اینکه کد دوستم کد های خودش رو بهم داده و کد ها دقیقا کد های سایت شما نیست !

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۲۷, اسفند , ۱۳۹۶ در ۹:۳۹ ق.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      سلام مجدد شما حتما باید یک فایل به نام MyFirebaseInstanceIDService داشته باشید اصلا غیر ممکن است شما بدون فایل MyFirebaseInstanceIDService قادر ارسال request باشید بخشی از کدهای خود را قرار دهید تا بررسی شود.

  6. hjmcoder
    0
    ۲۷, اسفند , ۱۳۹۶ در ۱۲:۳۴ ب.ظ

    لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

    گزارش لغو

    دارم این فایلو میگم کدی که برای دور زدنه رو شما بدید ما شاید بخوایم داخل پروژه دیگه ای هم استفاده کنیم !
    اگر میشه کدی که خودتون هم استفاده میکردید(برای همین سرویس) رو بدید که ماهم همونو بزنیم (این دور زدن رو هم داشته باشه)
    خیلی ممنون 🙂

    درضمن نمیشه یه کدی بدین که من داخل کلاس ماژول وبسرویسم بزارم که داخل همه پروژه ها بشه استفاده کرد ؟

    • محمد حسین جعفری پور
      0
      ۲۷, اسفند , ۱۳۹۶ در ۲:۵۳ ب.ظ

      لطفا علت گزارش خود را در رابطه با این پاسخ بنویسید.

      گزارش لغو

      کد را قرار دادم به صورت کامل ! در بالا با دقت نگاه کنید.

      موفق باشید.

ارسال نظر