روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید
سلام به همگی در این مقاله قصد داریم به بررسی روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید بپردازیم روش های مختلفی برای کسب درآمد از زبان های برنامه نویسی مختلف وجود دارد چرا اندروید ؟ در ادامه روش های روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید و علت شروع این کار را به مورد بررسی قرار خواهیم داد با ما همراه باشید.
چرا از زبان برنامه نویسی اندروید درآمد کسب کنیم ؟
میزان استفاده مردم از جهان از گوشی های اندرویدی 80 درصد بیشتر از سایر رقبای آن است اولین دلیل به سادگی نمایان شد دلیل دوم Google Play که هم اکنون 3.5 بیلیون کاربر از این اپلیکیشن استفاده می کنند به گونه ای هر گوشی که خریداری می شود دارای فروشگاه google یا Google play است شاید اعداد و ارقام شما را به این فکر بندازه که چرا شما اپلیکیشن اندرویدی تولید نکنید و در google play منشتر نکنید ؟ , در کشور عزیزمون ایران با رشد تکنولوژی و وارد شدن عرصه فناوری و تکنولوژی های جدید حدودا 50 میلیون از افراد دارای گوشی هوشمند هستند و حدودا بیش از 40 میلیون از گوشی اندرویدی استفاده می کنند پس دلیل خیلی خوبی هست تا در استور های ایرانی اپ خودتون رو منشتر کنید. حدودا 89 از ایرانیان از گوشی های اندرویدی استفاده می کنند.
روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید
- استخدام به عنوان یک برنامه نویس اندروید
- فریلنسری
- ساخت اپلیکیشن و فروش آن
- نمایش تبلغات درون برنامه
- پرداخت درون برنامه ای
- فروش یا ارائه سرویس
استخدام به عنوان یک برنامه نویس اندروید
استخدام در یک شرکت با مزایای خوب شاید ایده عال هر برنامه نوسی اندرویدی باشد و حقوق این نوع برنامه نویسان در ایران بین 3 تا 15 میلیون بسته به سطح آنها و شرکت متفاوت خواهد بود. هر شرکتی بسته به سیاست خود این قیمت را تعیین می کند ممکن است حتی کمتر و حتی بیشتر نیز باشد.
مزایای استخدام شدن در یک شرکت برنامه نویسی :
- دریافت ثابت حقوق
- بیمه
- پاداش
- ساعت کاری مشخص
- امنیت شغلی
معایب :
- برنامه نویس باید به قوانینی را رعایت کند مثل حضور به موقع و…
- درآمد ممکن است پایین باشد.
- عدم وجود زمان به منظور پیشرفت برنامه نویس نیست.
- پیشرفت شغلی در شرکت های ضعیف کمتر به چشم می خورد.
فریلنسری
یکی از کارهایی که بیشتر دانشجویان و اکثر برنامه نویسان دوست دارند انجام دهند انجام پروژه از راه دور یا دورکاری است در این حالت برنامه نویس بسته به مقدار کاری که می کند درآمد کسب می کند و میزان درآمد نیز متغیر خواهد بود. ممکن است فریلنسری فقط به یک برنامه نویس برنگردد و گروهی از فریلنسر ها بروی یک پروژه بزرگ کار کنند.
مزایای فریلنسری :
- وجود زمان کافی برای پیشرفت برنامه نویس
- وقت برنامه نویس بیشتر در دست خودش است.
- درآمد بسته به تعداد پروژه ها خواهد بود.
معایب :
- در این حالت خبری از بیمه شرکت نیست.
- امنیت شغلی وجود ندارد.
ساخت اپلیکیشن و فروش آن
با ایجاد یک اپلیکیشن کاربردی می توانید با انتشار آن در google play یا مارکت های ایرانی با فروش آن پول به دست آورید بیشتر توسعه دهندگان ایرانی بروی این بخش از درآمد کار می کنند نمی توان گفت به راحتی ولی امکان درآمد دلاری نیز در این حالت وجود دارد در نظر بگیرید 1000 نفر اپلیکیشن یک دلاری شما رد خریداری کنند پول قابل توجهی برای شما خواهد بود.
نمایش تبلغات درون برنامه
یکی دیگر از راهای درآمدزایی از اندروید قرار دادن تبلیغات دیگران است در ایران کافه بازار سرویس عدد را پیشنهاد می کند ولی اگر به فکر درآمد دلاری هستید می توانید Google play یا سرویس Admob را بررسی کنید گوگل به ازای هر 1000 بازدید از تبلیغات تقریبا به شما بین 2 الی 5 دلار پرداخت می کند و زمانی که کیف پول شما به 100 دلار رسید می توانید آن را برداشت کنید البته برای اینکه از این سرویس استفاده کنید باید مراحل سخت و طاقت فرسایی را پیش بگیرید به این علت که ایران از طرف گوگل تحریم است پس راه اندازی همچین سیستم هایی کمی سخت خواهد بود ولی درآمد آن بسیار بالاست.
پرداخت درون برنامه ای
بهترین راهکاری که می توانید برای درآمدزایی از آن استفاده کنید رایگان عرضه کردن نرم افزار است شاید بپرسید خب چه گونه درآمدزایی کنیم جواب آن ساده است کافی است در نرم افزار خود امکان پرداخت قرار دهید به این شکل که کاربر برای مدت محدودی از نرم افزار شما استفاده می کند و بعد از آن مدت به بعد به منظور استفاده از نرم افزار شما باید یک اشتراک تهیه کند این نوع نرم افزار ها در واقع به اپلیکیشن های درون پرداخت یا پرداخت درون برنامه ای معروف هستند به اصطلاح in app purchases نیز گفته می شوند.
فروش یا ارائه سرویس
شما اگر توانایی تولید محصول خاصی را دارید می توانید یک اپلیکیشن و وب سایت برای آن راه اندازی کنید و شروع به فروش محصول خود کنید یکی از مهمترین بخش در فروش محصولات در چند سال اخیر اپلیکیشن های موبایل بوده اند و با توجه به اینکه در ایران 89 درصد از افراد از گوشی های اندرویدی استفاده می کنند پس داشتن یک اپ مزیت محسوب می شود.
موفق باشید.