آموزش متریال دیزاین viewPager با Indicator در برنامه نویسی اندروید

سلام دوستان در این سری از آموزش برنامه نویسی اندروید به آموزش متریال دیزاین viewPager با Indicator در برنامه نویسی اندروید می پردازیم این نوع از viewpager بسیار زیبا است در ادامه می توانید شکلی از این Indicator نا آشنا را ببینید.

indicator

indicator

 
همان طور که میبیند کاملا متریال دیزاین می باشد.
مثل همیشه برای استفاده از این کتاب خانه باید وارد Build.gradle شده (module)سپس در بخش dependencies خط زیر را اضافه کنید.
سپس پروژه را sync کنید (قبلا علت خطاهای مربوط به گریدل را بررسی کرده بودیم )
سپس بخش layout ما که نام آن برابر با activity_main.xml همانند زیر می شود.
همان طور که میبینید شامل یک Viewpaager از همین کتاب خانه و یک object دیگر به نام SpringIndicator که همان Indicator های بالا صفحه است را تشکیل می دهد.
حالا باید صفحه فرگمنتی که توی Viewpager باید نمایش داده شود را ایجاد کنیم پس یک فایل به نام fragment.xml ایجاد کنید و کد های زیر را در آن قرار دهید.
حالا باید کد های مربوط به بخش MainActivity.java را قرار دهید.
در ابتدا view های مربوط به viewpager و Indicator و Toolbar  را به دست آوردیم سپس یک PagerModelManager جدید ایجاد کرده تا صفحه های مربوط به Fragment را handle کنیم و سپس adapter خودمان را بروی Indicator ست کردیم تا هر وقت صفحه viewpager عوض شد Indicator نیز عوض شد و برای اینکه هر صفحه یک عکس داشته باشد ما در فولدر Drawbale عکس هایی را با نام ( bg1,bg2,bg3,bg4 ) قرار داده ایم خودتان عکس های Sample قرار دهید برای تست تا به خطا نخورید و برای اینکه Indicator ما یک متنی داشته باشد  (در اینجا عدد است ولی شما هر چی خواستید می تونید قرار دهید) یک void به نام getTitles درست کردیم تا مقدار آن را return کند ( بازگرداند ) .
حالا باید کد های مربوط به صفحه فرگمنتون رو در یک فایل به نام fragment.java قرار دهیم.
پس fragment.java ما مثل زیر می شود.
و تمام حالا برنامه را تست کنید.
 
این آموزش هم به پایان رسید.
 
موفق و موید باشید.

مطالعه بیشتر